Når du som ejer af en eksport virksomhed påtænker at udvide mod øst, er det en god idé at finde et fragtfirma, som har kendskab til de enkelte lande i dette enorme område. Der gælder mange love og regler, som vi i vores del af verden ikke er opmærksomme på, og kulturen er markant forskellige fra vores, jo længere østpå du kommer.

Derfor bør du alliere dig med en service partner, som er leveringsdygtig i sikker fragt til Ukraine, Rusland, Estland, Letland, Litauen, Rusland, Hviderusland, Kazakhstan og Uzbekistan. Dette er en sikker strategi, hvis du ønsker at dine varer – samt naturligvis chaufføren og køretøjet – skal nå hele og uskadte frem til destinationen. Og så undgår du grimme overraskelser i form af eventuelle bøder, som kan være konsekvensen af at vælge en uerfaren chauffør.

Hvem kan hjælpe mig med fragt til Ukraine?

Hvis du leder efter en professionel shipping virksomhed, som har erfaring med fragt til de østligt beliggende territorier, kan du med fordel aflægge Uno Transport en visit. Uno Transport er en jysk baseret virksomhed med speciale inden for fragt til Ukraine og andre lande i den tidligere østblok.

Med Uno Transport får du både en dygtig og top motiveret sparring partner, som kan hjælpe dig med tilrettelæggelsen af din logistik plan end to end, og en garanti for at dine varer når sikkert frem. De dygtige og top motiverede medarbejdere hos Uno Transport har nemlig mange års erfaring med kørsel i øst territoriet, og Kim Uno Mogensen – som er virksomhedens grundlægger og ejer – har gennem flere årtier specialiseret sig i netop disse områder. Uno Transports succes bygger på denne brede, dybdegående og altid opdaterede viden samt en vilje til at yde et solidt stykke arbejde.

Du kan læse mere, og kontakte Uno Transport, på https://www.unotransport.com/dk/ukraine