Man siger som bekendt, at det er træls med arbejde, men det der løn kan vi godt lide.

Og der er jo ikke så meget at gøre, hvis man gerne vil have dagen og vejen til at løbe rundt, medmindre man er på overførelsesindkomst af den ene eller anden slags, så skal man tjene penge og sende dem i rotation i samfundet.

Det er godt for samfundsøkonomien, og så er det godt for en selv, da man kan overleve på den måde.

Hvis man vil have et større rådighedsbeløb, så må man enten nedsætte ens udgifter, eller man må tjene nogle flere penge.

Det var nok sådan, som dine bedsteforældre gjorde det i deres unge dage, for man ville ikke stå i gæld til andre mennesker eller institutioner.

Nu om dage er det meget almindeligt, at de fleste mennesker tager et lån for at kunne finansiere et hus eller noget andet stort.

Men er det ensbetydende med, at du skal gøre det hver gang.

Tænk dig om en ekstra gang, inden du tegner et privatlån

Lån penge hos Ikano Bank er jo en mulighed blandt mange, og det er da også til at stole på, og banker bukker sjældent under i det moderne samfund, så man står og ikke kan få ens penge udbetalt.

Men bare fordi man har muligheden, behøver man jo ikke gøre det.

Det er jo en let måde at få penge på, og det er trods alt bedre end at tegne et kviklån eller flere, låne penge af rockere eller stjæle pengene.

Men hvis du nu mere tænker på at bruge de penge til sjov og fis, så skal du huske at tænke i det lange løb, for de penge skal jo betales tilbage med renter igen.

Så selvom du kan få det meget sjovt på kort sigt, er det måske sjovere at have det mellemsjovt på den lange front, så man har flere penge i længden, end hvis man klandrer nogle brugte penge væk nu, der skal betales tilbage senere.