Har du længe haft en iboende drøm at få et nyt badeværelse? Selvom det måske kan virke som en uoverkommelig opgave, så behøver det slet ikke være tilfældet. Desuden er listen over, hvad du kan vinde ved en badeværelsesrenovation alenlang, både økonomisk – dette værende i forhold til din boligs værdi -, samt hvad din egen trivsel og velvære i hverdagen.

Badeværelset er måske hjemmets vigtigste rum. Hvis der er noget, der bare skal fungere, så er det her. Dette er måske i særdeleshed tilfældet, hvis du har et eller flere børn. Det skal altså være brugsvenligt, nemt at rengøre, have den fornødne opbevaringsplads og eventuelt vaskesøjle.

Der er stor forskel på, hvor store badeværelser er, ligesom der naturligvis er færre behov der skal opfyldes, hvis det “blot” drejer sig om et gæstetoilet. På gæstetoilettet vil man måske gå mere op i rummets udseende, da det er her dine besøgende vil benytte sig af sanitet.

Et badeværelse er derimod noget, der gerne må være privat – dine personlige plejeartikler må gerne stå fremme og det skal være OK, at der engang imellem efter en tidspresset morgen måske ligger lidt vasketøj på gulvet.

Hvad enten du skal renovere det ene eller det andet, så får du brug for en dygtig blikkenslager. Og er du bosat på Sjælland, så er Øens Blikkenslager særdeles anbefalelsesværdig! 

Her får du ikke blot service i særklasse, du kan også finde et hav af de lækreste badeværelseselementer på deres webshop. Her er noget for enhver smag, og du kan med relativt få midler strømline rummet, så det indretningsmæssigt vil stå super skarpt. Elementerne ser ikke bare godt ud, de er også i høj kvalitet, og priserne er fornuftige. Find elementer og møbler til dit nye badeværelse eller gæstetoilet – eller begge dele! -, og benyt dig af tilbuddet om levering og installation. Så bliver det ikke nemmere!