I mange samfund verden over er massage og andre former for krops behandling ganske standard inden for almen sundheds pleje. I Vesten betragter vi generelt massage som en blanding imellem alternativ behandling og ren luksus. Det er de færreste, som bruger massage som et middel til at opnå andet end lejlighedsvis velvære, for eksempel i forbindelse med et besøg på en spa eller en rejse til udlandet. Og det er faktisk synd.

En god massage på regelmæssig basis vil for de flestes vedkommende kunne øge livskvaliteten ganske betragteligt. Her i Danmark er ”ondt i ryggen” i alle dets afskygninger – lændesmerter, nakkespændinger, lumbago osv – blevet en folkesygdom. Især blandt kontor folket, som tilbringer størstedelen af deres arbejdsdag bøjet over et tastatur, er problemet alarmerende stort. Stillesiddende arbejde er en af de største syndere, når det handler om dårlig kropsholdning, smerter i led og muskler samt skeletale fejl stillinger.

Få stimuleret kroppens muskulatur med en god massage

Derfor burde flere mennesker lære at bruge massage som et middel til ikke alene at opnå større velvære til hverdag, men også til at styrke musklerne, øge blodgennemstrømningen, og fremme kroppens cirkulation. Dette er ikke alene gavnligt i forhold til lindring af smerter, men kan også styrke immun forsvaret og forebygge alvorlige livsstils sygdomme.

Når du vælger din massør, skal du være opmærksom på at vælge en, som er veluddannet og erfaren – og som du kan føle dig tryg ved. Det er nemlig en rigtig god idé at benytte den samme massør til hele sit behandlingsforløb. På den måde kan massøren lære dig og din krop – og dennes eventuelle skavanker – at kende, og dermed have bedre føling med dine individuelle problematikker.

Hvis du leder efter en dygtig massør, som giver massage i Hammel, kan du med fordel klikke ind på kiropraktoren-hammel.dk og læse mere.