Bumser har sjældent været et kønt syn, og der er næppe nogle, der ønsker at få dem.

De fleste oplever at få dem i puberteten, men nogle kan også opleve at få dem i præpuberteten og endda før da, og så kan man stadig opleve, at man bliver ramt at bumser resten af livet eller i nogle perioder af livet, men det er i teenagealderen, at de fleste oplever flest bumser.

Faktisk er det et godt tegn, for det viser bare, at man er ved at udvikle sig.

For bumser er her, hvor hormonerne begynder at springe ud i fuldt flor, så der bliver produceret ekstra meget talg i ens hud, men disse talgophobninger kan så resultere i bumser.

Man kan så poppe dem væk, men det er sjældent ret så behageligt, og det holder dem sjældent standen særligt længe.

Man bør faktisk benytte sig af gode cremer, som du kan finde mere information om, hvor du skaffer henne, og læse mere om bumser på: https://danishbodycare.dk/guides/bumser/

Bumserne kan opstå af forskellige årsager

Nu nævnte vi det med hormonerne som en af de primære årsager til, at der opstår bumser, og det er sådan set også rigtigt.

Men man påpeger også sådan noget med, hvis man spiser fedtholdig mad, så kan det give bumser, men det er lidt svært at bevise, for bumserne forsvinder jo som regel igen, når man bliver ældre, selvom man fortsætter med at spise fedtholdigt.

Der er også nogle personer, der er mere udsatte end andre, og det kan være en kombination af forskellige faktorer, der er med til, at man får mange eller eller får bumser.

Det kan jo være, man virkelig har en stor hormonproduktion, og hvis det så også ligger arveligt i familien at få bumser, så skal man nok regne med at skulle tage sig af den slags i en årrække.