Når man skal forestille sig en irregulær og lemfældig profession, der næsten er på kant med det lovlige og som sikkert har lidt svindel med i foretagende, hvis Skat, fagforeningen eller andre myndighederne kiggede overfladisk forbi, så er det bilforhandlere.

Men det er egentlig mest brugtbilsforhandlere, man tænker den slags om, men derfor falder almindelige bilforhandlere også ind under den opfattelse, når man slår dem over én kam.

Faktisk har journalister og politikere nogle gange bedre ry, end bilforhandlere har, men hvordan kan det lige være.

Det har nok lige så meget at gøre med vittighedstegninger, tegneseriestriber til voksne og vittigheder i sig selv, hvor man som det første taler ned om bilmærker, man ikke kan lide på samme måde, som der er rivalisering blandt forboldklubber.

Så de her vittigheder ender med at sprede sig som halve sandheder blandt folk, hvorfor man nedgør de professioner, der kunne tænke sig at sælge biler, som “alle” jo ved, er noget møg.

Dette forstærkes så af tegneserierne med videre, der sætter bilerne i et dårligt lys og tager forhandlerne med i dykket, hvor de bliver vist som nogle snydetampe, der oversælger en bil med noget ekstraudstyr, som ikke er nødvendigt, mens de tager overpris for resten.

På vej væk fra forhandleren falder den bil så fra hinanden, mens forhandleren tæller pengene med et skælmsk smil bageved på vej væk.

Og så er det nok også i den sandhed, at det er dyrt at købe nye biler, så man føler sig på forhånd lidt snydt, når man investerer i en ny bil, da afgifterne alene overstiger prisen på bilen selv.

Dette på trods for at man sådan set får en god bil, men grundet de mange afgifter i Danmark, så føler man sig lidt snydt allerede ved starten.

Men vi udfordrer dig til at opleve en bilforhandler i Køge, og så får du med garanti en helt anden oplevelse!