Har du besøgt lokalerne hos dem her, der udfører diamantboring: https://www.mcds.dk/ ?

Så har du måske fået lidt inspiration til, hvordan du gerne vil indrette dit eget kontor, kontorlandskab eller forlokale, hvor kunderne dukker op.

Men det skal selvfølgelig gøres på en måde, så det er respektfuld inspirationshøsten, så man ikke ender i at blive anklaget for at plagiere eller direkte kopiere en.

Nu er der jo ikke tale om, at man efterligner et produkt, men nærmere indretningen til, hvordan der skal tages ud, når man får besøg af kunder.

Det er da klart, at det meste arbejde med diamantboring foregår ude i det fri, men aftaler skal jo laves, og de kan ikke alle sammen udføres over telefonen, computeren eller lignende, men man skal også have kunden ind til et møde i eventuelt et mødelokale til at få de nærmere specifikationer på plads.

Her er det vigtigt, at kunden får en god oplevelse helt fra, at vedkommende parkerer, til man kommer ind i forlokalet, kommer ind til direktøren eller den ansvarshavende planlægger, hvor I fortsætter videre til mødelokalet og finder fælles fodslag om opgaven.

Det er selvfølgelig lige så vigtigt for de ansatte, at de også har gode arbejdsvilkår og et godt indeklima, når de ikke er ude på arbejde ved en opgave væk fra kontoret, men dette vil ofte afspejle sig, når kunden kigger sig omkring.

Er der pæne planter, malerier, der viser overskud, også selvom planterne er af plastik?

Er der et klimaanlæg, så man ikke fryser til is om vinteren eller går til af hedeslag om sommeren?

Er møblerne behagelige at sidde i, om man er kunde eller ansat?

Og så kan man også gå helt ned i detaljer som, hvordan udvalget er af kaffe ved kaffemaskinerne, hvor rent der generelt er, og kan man gribe en lille snack på vejen.

Alle disse aspekter skal indtænkes i arbejdsmiljøet.