Overvejer du enten selv at forbedre din kompetencer, så du bliver attraktiv på arbejdsmarkedet, eller overvejer du at uddanne dit personale i at blive bedre og dermed tillære sig nye kompetencer, der gør deres arbejde smartere og mere effektivt, så er ITIL kurser det ideelle valg. ITIL er kendt for at være den mest udbredte og anerkendte metode i IT service og IT mangement ikke kun i Danmark, men faktisk på verdensplan. Det er med et godt kursus at tage, da det vil forbedre dit CV uanset om du vil ind på arbejdsmarkedet i Danmark eller internationalt. ITIL kurserne er baseret på erfaringer fra det reelle arbejdsliv i kombination med “best practices” fra både den private og offentlige sektor. 

Du kan vælge mange forskellige ITIL kurser, så du kan tilpasse det efter de nødvendige certificeringer du har behov for. Der findes mange forskellige grader og retninger af tage inden for ITIL. Det er strikket sammen på den måde, at du opnår og optjener forskellige points ud fra de certifikater du får tildelt. Disse points er med til at opkvalificere dig til at kunne tage på andre ITIL kurser, så du hele tiden har mulighed for at stige i graderne. Det er også noget virksomhederne kigger og vurdere på, da det viser hvor stor kendskab du har til de forskellige systemer og programmer, som netop giver værdi for den enkelte virksomhed.

Hvem tilbyder ITIL kurser i Danmark?

Hvis du er på jagt efter en anerkendt udbyder af ITIL kurser, bør du tage et nærmere kig hos Global Knowlegde. Her finder du Danmarks stærkeste udvalg af ITIL kurser. De tilbyder både ITIL kurser der er skræddersyet til dig individuelt, men du kan også finde en række af kurser for åbne hold eller for virksomheder, der ønsker et tilbyde et samlet kursus i afdelingen.