Nu skal du lige notere dig, at du ikke læste for hurtigt, for vi skrev steamere og ikke streamere, så du måske tror, du skal hen og streame dig frem til en løsning, for det behøver du slet ikke – du får løsningen leveret lige her!

Vi kan også bruge et mere dansk ord, så du ikke forveksler steamere med streamere, for man kalder også en steamer for en tøjdamper, og så ringer det nok en større klokke med, hvad vi har med at gøre her: en anordning, der damper ens tøj.

Hvad er så fordelen ved det?

Det lægger sig faktisk til det, som vi beskrev i rubrikken til denne artikel = at man kan undgå krøller og forkerte folder i ens tøj.

Nogle folder kan man jo ikke undgå, og det ser man blandt andet, når man afleverer ens tøj til rens og får det retur, hvor der er nogle genkendelige foldere på bukserne, men det er nogle folder, som er nødvendige at få, hvis man gerne vil kunne lægge tøjet sammen.

Man kan jo blandt andet ikke have tøjet udslået og liggende fremme hvert sit stykke derhjemme. Det er der jo ikke plads til. Det kan man kun gøre, når tøjet hænger uden for til tørre eller indenfor.

Men nogle foldere kan undgås, og krøller skal man helt forsøge at aflive.

Det er jo virkelig bedrøvende at finde en jakke frem til pænt brug, mens man har travlt med at komme ud af døren, fordi man er lidt forsinket, og så opdager man, at der er krøller i den.

Man kan ikke nå at stryge den, og så er gode råd dyre.

Sørg derfor at lægge en plan med, at du investerer i en tøjdamper, som du indfører som en del af rutinen ved at vaske dit tøj.

Den rutine kan man også indføre, selvom man lever i en travl hverdag med mange børn.