advertorial

Gulvafslibning Amager – Få det gjort ordentligt 

Ønsker du at forskønne dit hjem, ved at give detaljerne i dette nyt liv? Så kan en gulvslibning eller afhøvlning, være den lille detalje, som udgør den store forskel. Gør-det-selv arbejde kan være en kompliceret sag og kan ofte give uoverskuelige og ufærdige resultater, som er mindre end tilfredsstillende. Derfor er det altid det fornuftige valg, at tage kontakt til professionelle, som kan rådgive og vejlede dig igennem processen. Der er flere forskellige ting som kan have indflydelse på den type af behandling, som dit hjem har brug for. Den mest afgørende af disse, er naturligvis hvilken type af gulve der er tale om. Fordi kundeservice og kyndig rådgivning er i højsædet, kan du her se mere om hvor på spektret dine gulve befinder sig: 

• Massive gulve kan både afhøvles og afslibes
• Parket gulve kan afslibes, men ikke høvles
• Laminat gulve kan ikke slibes eller behandles

Der er derfor en række af muligheder, for hvilke resultater som kan udføres i din bolig. Du vil have erfarne professionelle ved din side, til at vælge hvilke muligheder som vil passe bedst i overensstemmelse, med de resultater som du drømmer om. 

Hvorfor bør jeg få behandlet mine gulve? 

Dette kan der naturligvis være en række af årsager til. Hvad enten det er for din egen komfort og velvære, fordi du går med sælgerdrømme eller har overtaget en ny bolig, så kan en grundig gulvbehandling have stor effekt, på værdien af din bolig. Ligesom med så meget andet, er præventivt arbejde og vedligeholdelse, altid en god investering. 

Hvad er inkluderet i prisen? 

Prisen vil blive fastlagt, baseret på din individuelle situation. Dertil modtager du også udførelse med det bedste maskineri, en garanti på 2-10 år, rådgivning og assistance. Modtag et uforpligtende tilbud, på behandling af dine gulve her:

https://dbf-gulvservice.dk/gulvafslibning-amager/