Vil du skåne miljøet – og ønsker du samtidig at forbedre indeklimaet på din arbejdsplads eller i dit eget, private hjem? Så kan du overveje at installere et genvexanlæg. Med et genvexanlæg opnår du begge dele, og sparer samtidig mange penge på opvarmning af hjemmet eller af kontoret.

Hvorfor skal jeg installere et genvexanlæg?

Der er rigtig mange fordele ved at installere et moderne genvexanlæg. Et genvexanlæg udskifter, temperer og regulerer luften inden døre, således at denne aldrig bliver for tør til at det er behageligt at indånde, eller så fugtig, at der opstår risiko for eksempelvis skimmelsvamp.

Et genvex anlæg – også kaldet et varmegenvindings anlæg – sørger samtidig for, at temperaturen ikke falder, idet rummets eksisterende varme genbruges ved udskiftning af luften. Ved udluftning om vinteren falder temperaturen, og du bliver nødt til at skrue op for varmen på ny. Dette undgår du med et genvexanlæg.

Mange genvexanlæg er samtidig forsynet med filter, som renser luften for skadelige partikler og mikro organismer. Dette betyder, at indeklimaet i din bolig eller på kontoret bliver sundt og behageligt – og at ingen kommer til at døje med udtørrede slimhinder, hovedpine eller allergiske reaktioner. Derfor giver det på rigtig mange måder utroligt god mening med et genvexanlæg i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Alle har glæde af et sundt indeklima – børn såvel som voksne, medarbejdere såvel som familiemedlemmer. Og samtidig med, at du højner livskvaliteten for familie eller for medarbejdere, kan du også glæde dig over, at du med et genvexanlæg støtter op om at gavne miljøet. Med et genvexanlæg behøver du nemlig ikke at lufte ud – og dermed ”fyre for gråspurvene” så ofte, som du ellers ville for at skabe et behageligt indeklima. Du sparer på varmen – og dermed også på udgifterne hertil.

Du kan læse mere om genvexanlæg og hvad der kræves for at få et sådant installeret på byg.agx.dk