Er du led og ked af at se på dit nussede, snuskede trægulv, som bare ikke vil blive rent uanset hvor meget du end skrubber og skurer? Så er dit trægulv højst sandsynligt så slidt, at der skal en mere dybdegående behandling til for at slippe af med det triste udseende.

Den gode nyhed er, at det højst sandsynligt sagtens kan lade sig gøre at få det gamle gulv rigtig pænt igen – og sikkert også til at stå som var det ganske nylagt. Hvis dit trægulv ellers er intakt, og ikke har lidt større og mere omfattende skade end lidt overfladiske ridser, skrammer og skønhedspletter, kan dette nemlig snildt klares med en gulvafslibning og en efterfølgende behandling.

Hvorfor skal jeg vælge en gulvafslibning?

Hvis du ønsker, at dit gulv skal stråle igen, er det tilrådeligt at du lader en gulvmand kigge forbi og vurdere, om dit trægulv er en mulig kandidat til en gulvafslibning. Det vil det efter al sandsynlighed være. Langt de fleste trægulve tåler fint en gulvafslibning, og kan faktisk blive rigtig pæne derved.

Når en professionel og erfaren gulvmand udfører en gulvafslibning, vil de grimme plamager fra solfalming, de ucharmerende slidspor fra nedtrådt skidt og snavs samt pletter og skjolder fra spildte væsker slibes bort fra træværkets overflade. Ligeledes vil du med en gulvafslibning kunne få has på diverse splinter, som danner sig, når træværket tørrer ud – og det samme gælder småskrammer og ridser.

Du får et ganske ensartet og jævnt trægulv, som måske oven i købet er flere toner lysere – og som er helt parat til at blive behandlet med sæbe, lud, olie, lak eller maling.

Få et godt tilbud på en grundig og effektiv gulvafslibning

Hos Gulvkanonen kan du altid få en vurdering af dit trægulv samt et fordelagtigt tilbud på en billig gulvafslibning med tilhørende efterbehandling. Kig ind og læs mere på https://gulvkanonen.dk/hvad-koster-gulvafslibning-og-gulvafhoevling/