advertorial

Lige når det kommer til ståltrapper, så er der ekstra god grund til at lade en erfaren smed om arbejdet. Det kræver selvfølgelig en nærmere forklaring, hvilket du også får her. 

Derfor skal en erfaren smed lave dine ståltrapper

Du får leveret sikre ståltrapper 

Når der skal laves og konstrueres ståltrapper fra bunden, så sætter det ekstra høje krav til, at smeden har styr på sit arbejde. For der vil naturligvis være bestemte sikkerhedskrav, som ståltrapperne skal leve op til ift. belastningen, som trapperne kan holde til. Heldigvis er det noget, du kan forvente, at en smed kender alt til, qua sit fag og ikke mindst erfaring. 

Få den bedste rådgivning omkring ståltrapperne

En anden god grund til at gå med en erfaren smed er, at vedkommende kan give dig den bedste rådgivning omkring, hvordan du når godt i mål med ståltrapperne. Det kan både være i forhold til den variant, du kan gå med, og hvordan trapperne kan skræddersyes til lige præcis de steder, hvor de skal monteres. 

En smed kan hjælpe gennem hele processen 

En tredje god ting ved en erfaren smed er, at vedkommende kan assistere dig under hele processen. Det vil sige, at smeden kan hjælpe med at tegne ståltrapperne, smeden kan svejse og lave dem for dig, og så kan du selvfølgelig få smeden til at montere dem. Du har derfor også ekstra sikkerhed for, at du også får præcis de trapper, som er aftalt. 

Hvilken smed skal du række ud til ift. dine ståltrapper? 

Hvis kunne bruge lidt hjælp til at vælge en smed, som kan assistere dig ift. dine ståltrapper, så er Røn Petersen et godt bud. Her kommer du nemlig i hænderne af et smedefirma, som ikke kun har speciale i arbejdet med stål og aluminium, men de har også mange årtiers erfaring bag sig.