advertorial

Går årets ferierejse til Danmark denne sommer? Så bør du overvej at bruge denne på at forfine dit fiskeri – eventuelt i en af landets mange put and take søer.

Hvorfor dyrke put and take fiskeri?

Måske synes du at put and take fiskeri lyder kedeligt. Men faktisk er put and take fiskeri meget andet og mere end de små put and take søer som er tilknyttet familieparker og feriecentre.

Disse søer kan være ganske glimrende når familiens yngste skal lære at værdsætte glæderne ved lystfiskeri. Men for den voksne fisker kan denne form for fiskeri godt blive lidt trivielt.

fiskeri

Til alt held findes der mange forskellige typer put and take søer rundt omkring i Danmark. Mange af dem er særdeles velegnet til fiskeri på et højere plan. Og hvis du vil sætte ekstra trumf på dit lystfiskeri samtidig med at du øger sandsynligheden for en bedre fangst, kan du prøve bombarda fiskeri.

Hvad er bombarda fiskeri?

Bombarda fiskeri er i al sin enkelthed fiskeri med flåd, hvortil man anvender et flåd med en særlig aerodynamisk udformning. Flåddets design gør at det kan kastes længere, hvorved man får en større rækkevidde når man fisker i de dertil indrettede put and take søer.

Til bombarda fiskeri skal man således først og fremmest bruge disse særlige flåd, men også en længere fiskestang og et dertil svarende længere forfang. Bombarda fiskeri er en morsom måde at fiske på, og kan være en tiltrængt afveksling for dig som er vant til at fiske i put and take søer.

Hvis du gerne vil prøve noget nyt, er bombarda fiskeri således en oplagt mulighed. Du vil ikke fortryde at du investerede i udstyr til bombarda fiskeri – belønningen venter nemlig i form af mere spændende og givtige fisketure!

Du finder alt hvad du skal bruge til bombarda fiskeri på fluer.dk