Har bilen fået sig en Bilkabule, eller er der nogen, som har ridset lakken på den? Så bør du hurtigst muligt kontakte din lokale autolakerer, så at skaden kan blive udbedret.

Hvad er pointen med ny autolakering?

Måske kan du ikke helt se hvad en autolakering skal til for. Det er jo ikke som om bilen er forfængelig – og den kører vel lige godt uanset om der er en bule eller en rust plet hist og her. Men her skal du være opmærksom på at lakken ikke udelukkende har en visuel og æstetisk funktion. Ud over det rent kosmetiske beskytter en god lak også karosseriets metalliske dele imod indtrængende fugt og der af følgende iltning – og korrosion, eller rust som det også kaldes.

Hvis først der er opstået en skramme eller en ridse i bilens lak vil du risikere at rusten får fat i metallet. Selv om der til at begynde med kun er tale om en begrænset plet kan tæringen brede sig til hele døren, skærmen eller motor hjelmen. Og så kigger du på et større stykke udskiftnings arbejde. Derfor er det vigtigt at du så snart du opdager en bule eller en ridse får bilen på værksted så denne kan rettes ud og en eventuel skramme i lakken repareres.

Denne type skade udbedres typisk ved en begrænset autolakering, hvor en fuld autolakering kan komme på tale hvis lakken er slidt og mat over det meste af bilen. I så tilfælde kan det nemlig bedst betale sig at give hele vognen en gang lak. Og så får din bil et flot og skinnende karosseri, som kan holde sig rustfri i mange år.

Lad Vejrumbro Autolakering og Undervognscenter rustbeskytte din bil

Hvis du ønsker effektiv antirust behandling af din bil kan du hos Vejrumbro Autolakering og Undervognscenter få udført såvel autolakering som undervogns behandling. Læs mere på http://www.vejrumbroautolakering.dk/.