Æteriske olier er efterhånden blevet mere og mere populære, og det er der mange gode grunde til. Det er koncentreret planteolier, som findes i en lang række lægeplanter, frugtskaller, træsorter og blomster. De udvindes gennem presning, dampning eller gennem ekstraktion af plantematerialer. De dufter dejligt, og så er de indehaver af en masse gode egenskaber, som vi kan gøre brug af.  

De skønne dråber med de stærke egenskaber 

Æteriske olier er blevet anvendt i århundrede, og i dag findes de i alt fra kosmetik, parfumer, hudpleje, fødevarer og meget mere. Nogle kan bruges til indvordes brug, mens andre kan bruges til udvordes.

Dråberne er stærke sager, og de bør aldrig anvendes på kroppen ufortyndet, men blandet op med olie eller vand kan de have en stor effekt. Olierne kan være med til at vække sanserne, hvor nogle eksempelvis kan have en beroligende effekt, mens andre kan virke opkvikkende. 

Stort udvalg af æteriske olier

Den store popularitet gør, at du efterhånden kan købe æteriske olier mange forskellige steder, men hvis du gerne vil være sikker på, at du får et produkt i høj kvalitet, så er Vera Cura et godt sted at havne. Her finder du et stort udvalg af forskellige æteriske olier, som alle fremstilles i Danmark. 

Først og fremmest byder deres udvalg på lavendelolie, som kan virke afslappende og beroligende. Derudover finder du også den populære Tea Tree olie, som kan virke antiseptisk og bakteriehæmmende. Udvalget består også af appelsinolie, citrongræs olie, citronolie og eucalyptusolie, som dufter skønt og kan have en opfriskende effekt. Desuden finder du også kamfer dråber, rosengeraniumolie og ren japansk pebermynteolie. 

Klik ind på deres hjemmeside, så du kan gå på opdagelse i det gode udvalg af æteriske olier og læse meget mere om de enkelte olier. Der findes med garanti noget, der falder i din smag.